具有生活理念的新徽派艺术博物馆

  • 日期:08-13
  • 点击:(1286)


  02:32:15建筑灵感

  

绿城生活艺术博物馆

LvduLivingArtMuseum/JHDArchitects

建筑公司的描述。绿城生活艺术博物馆是一座创新建筑。该建筑不仅融合了惠州的地域特色,而且具有创新的生活体验。 JHD建筑师事务所试图改善惠州建筑物长期带给人们的印象。他们希望以新的方式展现徽州建筑的特色。这种方法可以被当地人接受,也可以反映现代社会的创新生活观念。

Textdescriptionprovidedbythearchitects.LvduLivingArtMuseumisanexperimentalbuildingwithHuiZhouregionalcharacteristicsandinnovativelivingexperience.JHDarchitectswastryingtorefineandimprovethebeautyof''Huizhouimpression''whichexistsinpeople'smindlongtimeago,itwillbepresentedinanewwayasanewdemonstrationareathatcanbeacceptedbythelocalpeopleandalsocanfullyreflecttheinnovativelifeconceptofmodernsocietylifestyle。

为了营造具有徽州建筑特色的氛围,建筑师将主楼的平面设计为矩形,并将其划分为立面。建筑师正确地划分了建筑物的立面,并提高了建筑物两端的高度,使建筑物的形状更加和谐。与此同时,惠州建筑独有的马头墙融入了立面元素,与建筑原有的单斜屋顶相匹配,使建筑结构更加坚固。

InordertocreateanatmosphereofHuiZhoucultural,themainbuildingisdesignedastherectangularlayoutform,cuttingtheexteriorofthebuildingintoseveralblocks,properlyseparatingtheshapeandincreasetheheightofbuildinginthecorneraccordingly,andusetheuniqueMatouwallelementoftheHuiZhouarchitecturestyletocombinewiththesimplesloperoofformofthebuilding,thusmakethestructuremorestrong。

一层楼/Groundfloorplan

建筑师在入口处使用折叠设计,使用白色墙壁和木格栅两个元素将入口分成不对称的空间。打破中国传统建筑的对称设计,从而形成一个自然的入口引导空间。

Fortheentrancedesign,theaimofusingencirclingtechniqueistobreakthetraditionalChinesearchitecturesymmetrybyusingwhitewallandwoodengridasashieldtoarrangethefrontspaceofsiteintoanasymmetricformandformingacirculationspacenaturally。

建筑布局以中国传统庭院设计为基础,结合中国建筑的秩序感和中国园林中的各种景观技术,营造出宁静舒适的室内庭院空间。立面高度的变化与建筑立面完美融合,并巧妙地融入自然环境。当人们穿过主入口空间时,建筑物很安静,仿佛漂浮在水面上。

ThelayoutofthebuildingisbasedontraditionalChinesecourtyarddesign,combinedwiththesenseoforderinChinesearchitectureandvariouslandscapingtechniquesinChineselandscapetocreateaquietandcomfortableinteriorcourtyardspace.Thechangeoftheheightofthewallhasagoodconnectionwiththeexteriorfacadeofthebuilding,italsointegratedwiththesurroundingnaturalenvironment.Whenpeoplepassthroughthemainentrancespace,thearchitecturalspacebecomeclearsuddenly,asifonthewaterside。

场地规划/场地规划

建筑周围的景观包括不同高度的雕塑,不同大小的景观石和蜿蜒的水景。这是悬浮在空中的云状结构。它体现在中央水景中,给人一种东方美的印象,具有独特的徽州特色。

Thesurroundinglandscapeofthebuildingiscomposedofdifferentheightsculptures,landstonestones,andlongandnarrowlandscapepools.Thecloudlikebuildingdepicta''HuiZhouimpression''withtheorientalcharmwhenthebuildingshowsthereflectionofthecentercourtyardpool。

该建筑采用深灰色铝和白色石材为主要材料,银灰色金属格栅,木质铝和铜板,形成了丰富的建筑空间。该建筑采用金属张力网和超白玻璃作为主要外墙材料,与石材形成鲜明对比。当灯亮起时,它显示出不同的建筑风格。

Darkgreyaluminumplateandwhitestoneasthemainmaterialsofthebuilding,silvergraymetalgrid,withimitationwoodgrainaluminumplateandcopperplateasornament,thecombinationofdifferentmaterialswouldstrengthenthenatureofspace.Thebuildingusingmetaltensionnetandtheultrawhiteglassasmaterialsofthemainfa?adetoformastrongcontrastwiththestonematerial,anditshowsdifferentstylewhenthelightsup。

海拔/海拔

海拔/海拔

海拔/海拔

部分/部分

草图/草图

建筑设计:JHD建筑师

项目地点:中国安徽合肥

建筑师:宁江

设计团队:惠鼎,孟江,鲍琪旭,陈文艳,小春竹

建筑面积:800平方米

项目年份:2017

照片:江河曾

制造商:金晶,上海旭博建筑装饰工程有限公司

景观设计:ShanghaiEgoLandscapeDesignLfd

室内设计:ShanghaiMUDIInteriorDesign

建筑师: JHDArchitects

地点:中国安徽合肥

ArchitectinCharge:宁江

DesignTeam:惠鼎,孟江,鲍启旭,陈文艳,小春竹

区域: 800m2

ProjectYear: 2017

照片:江河曾

厂家:金晶,上海旭博建筑装饰工程有限公司

LandscapeDesign: ShanghaiEgoLandscapeDesignLfd

InteriorDesign: ShanghaiMUDIInteriorDesign

由江辉,李仁编写的特殊建筑网络

“特殊建筑网络”的所有内容均受私人网络版权保护。如果您需要转载,请注明出处

绿城生活艺术博物馆

LvduLivingArtMuseum/JHDArchitects

建筑公司的描述。绿城生活艺术博物馆是一座创新建筑。该建筑不仅融合了惠州的地域特色,而且具有创新的生活体验。 JHD建筑师事务所试图改善惠州建筑物长期带给人们的印象。他们希望以新的方式展现徽州建筑的特色。这种方法可以被当地人接受,也可以反映现代社会的创新生活观念。

Textdescriptionprovidedbythearchitects.LvduLivingArtMuseumisanexperimentalbuildingwithHuiZhouregionalcharacteristicsandinnovativelivingexperience.JHDarchitectswastryingtorefineandimprovethebeautyof''Huizhouimpression''whichexistsinpeople'smindlongtimeago,itwillbepresentedinanewwayasanewdemonstrationareathatcanbeacceptedbythelocalpeopleandalsocanfullyreflecttheinnovativelifeconceptofmodernsocietylifestyle。

为了营造具有徽州建筑特色的氛围,建筑师将主楼的平面设计为矩形,并将其划分为立面。建筑师正确地划分了建筑物的立面,并提高了建筑物两端的高度,使建筑物的形状更加和谐。与此同时,惠州建筑独有的马头墙融入了立面元素,与建筑原有的单斜屋顶相匹配,使建筑结构更加坚固。

InordertocreateanatmosphereofHuiZhoucultural,themainbuildingisdesignedastherectangularlayoutform,cuttingtheexteriorofthebuildingintoseveralblocks,properlyseparatingtheshapeandincreasetheheightofbuildinginthecorneraccordingly,andusetheuniqueMatouwallelementoftheHuiZhouarchitecturestyletocombinewiththesimplesloperoofformofthebuilding,thusmakethestructuremorestrong。

一层楼/Groundfloorplan

建筑师在入口处使用折叠设计,使用白色墙壁和木格栅两个元素将入口分成不对称的空间。打破中国传统建筑的对称设计,从而形成一个自然的入口引导空间。

Fortheentrancedesign,theaimofusingencirclingtechniqueistobreakthetraditionalChinesearchitecturesymmetrybyusingwhitewallandwoodengridasashieldtoarrangethefrontspaceofsiteintoanasymmetricformandformingacirculationspacenaturally。

建筑布局以中国传统庭院设计为基础,结合中国建筑的秩序感和中国园林中的各种景观技术,营造出宁静舒适的室内庭院空间。立面高度的变化与建筑立面完美融合,并巧妙地融入自然环境。当人们穿过主入口空间时,建筑物很安静,仿佛漂浮在水面上。

ThelayoutofthebuildingisbasedontraditionalChinesecourtyarddesign,combinedwiththesenseoforderinChinesearchitectureandvariouslandscapingtechniquesinChineselandscapetocreateaquietandcomfortableinteriorcourtyardspace.Thechangeoftheheightofthewallhasagoodconnectionwiththeexteriorfacadeofthebuilding,italsointegratedwiththesurroundingnaturalenvironment.Whenpeoplepassthroughthemainentrancespace,thearchitecturalspacebecomeclearsuddenly,asifonthewaterside。

场地规划/场地规划

建筑周围的景观包括不同高度的雕塑,不同大小的景观石和蜿蜒的水景。这是悬浮在空中的云状结构。它体现在中央水景中,给人一种东方美的印象,具有独特的徽州特色。

Thesurroundinglandscapeofthebuildingiscomposedofdifferentheightsculptures,landstonestones,andlongandnarrowlandscapepools.Thecloudlikebuildingdepicta''HuiZhouimpression''withtheorientalcharmwhenthebuildingshowsthereflectionofthecentercourtyardpool。

该建筑采用深灰色铝和白色石材为主要材料,银灰色金属格栅,木质铝和铜板,形成了丰富的建筑空间。该建筑采用金属张力网和超白玻璃作为主要外墙材料,与石材形成鲜明对比。当灯亮起时,它显示出不同的建筑风格。

Darkgreyaluminumplateandwhitestoneasthemainmaterialsofthebuilding,silvergraymetalgrid,withimitationwoodgrainaluminumplateandcopperplateasornament,thecombinationofdifferentmaterialswouldstrengthenthenatureofspace.Thebuildingusingmetaltensionnetandtheultrawhiteglassasmaterialsofthemainfa?adetoformastrongcontrastwiththestonematerial,anditshowsdifferentstylewhenthelightsup。

海拔/海拔

海拔/海拔

海拔/海拔

部分/部分

草图/草图

建筑设计:JHD建筑师

项目地点:中国安徽合肥

建筑师:宁江

设计团队:惠鼎,孟江,鲍琪旭,陈文艳,小春竹

建筑面积:800平方米

项目年份:2017

照片:江河曾

制造商:金晶,上海旭博建筑装饰工程有限公司

景观设计:ShanghaiEgoLandscapeDesignLfd

室内设计:ShanghaiMUDIInteriorDesign

建筑师: JHDArchitects

地点:中国安徽合肥

ArchitectinCharge:宁江

DesignTeam:惠鼎,孟江,鲍启旭,陈文艳,小春竹

区域: 800m2

ProjectYear: 2017

照片:江河曾

厂家:金晶,上海旭博建筑装饰工程有限公司

LandscapeDesign: ShanghaiEgoLandscapeDesignLfd

InteriorDesign: ShanghaiMUDIInteriorDesign

由江辉,李仁编写的特殊建筑网络

“特殊建筑网络”的所有内容均受私人网络版权保护。如果您需要转载,请注明出处